Ta chansen och var med på två fula events under Stockholm design week

Stockholm Furniture Fair/Northern Light Fair är världens största fackmässa för nordisk design och har etablerat vecka 6 som Stockholm Design Week. Du har chans att vara med på två fula event under veckan, helt gratis.

Hemma

DIY or die? 

När: Torsdag 7/2, kl. 17.30 – 19.30
Var: Rica Hotel Stockholm, Slöjdgatan 7 (T: Hötorget)
Anmälan: Det är gratis men anmäl dig på
osa@rica.se

I samarbete med Rica Hotels blir det en diskussion där frågan är om alla får vara designers? Om rätten att få uttrycka sin egen person på sin t-shirt, i sitt hem, på sin tapet eller på sin arbetsplats. Måste mitt hem se ut som tagen ur en sida i en heminredningstidning? Ska mitt hem se ut som om det precis haft en makeover eller om det ska spegla mig och min personlighet. Fuldesigns hem ser inte ut så där som i tidningarna, det är fullt av grejor, fullt av projekt på väg någonstans och fullt av vår historia.

Banksy gratisbroderiThe ugly workshop

När fredagn 8/2 kl. 13.00 – 16.00
Var: Hemma hos Fuldesign, Saltmätargatan 8A (T: Rådmansgatan)
Anmälan: Det är gratis men anmäl dig på
info@fuldesign.se

På fredag får du själv var med och skapa med sprayburken i högsta hugg. Fuldesign tar in streetart i finrummet, eller i alla fall inomhus och pratar om historia och lär ut enkla knep som man kan ta med sig hem.

Fuldesign tar gatan med oss hem till vår nya snygga lokal på Saltmätargatan. Tillsammans med gör vi allt från att brodera korsstygn till skitssnygg graffiti.