Premiär!

”Fulmonster – korsstygn, ful design och fint pyssel” i din bokhandel now baby!

Och så var det äntligen premiär! För vårt största och coolaste projekt någonsin. Boken är här! Till slut blev namnet ”Fulmonster – korsstygn, ful design och fint pyssel” och vi är så stolta att äntligen få visa den för världen. Den innehåller såväl massor av pyssel som en massa tankar och idéer om design och världen runtomkring och vi hoppas kunna inspirera, irritera och väcka tankar kring hur vi väljer att forma våra liv. Fulmonstren är såklart huvudnumret – så välkommen till Tvåflodsskogen!

Fulmonster, korsstygn, ful design och fint pyssel är vår första bok och nu finns den att köpa för alla som känner att de behöver lite mer pyssel i sin fest och vardag. Förutom massor med fulmonster och konkreta tips och instruktioner på hur man gör sitt eget får man även ett flertal splitter nya broderier och massor med inspiration och pysseltips. Boken riktar sig till pysselsugna i alla åldrar. Man måste inte vara ett pysselprofs och resultatet måste inte bli perfekt. Och självklart kan man utveckla pysslen och inspireras till att göra helt nya egna saker.

Alla instruktioner ska också utgå ifrån material som de flesta har hemma, att återanvända och göra nytt av något gammalt är en spännande utmaning.Du kommer att få massor med roliga tips på hur du gör ditt hem och ditt liv lite roligare, lite friare från krav och såklart lite fulare.

Vi hoppas att med den här boken få inspirera ännu fler till eget skapande och pysslande som är fritt från snygghetskrav och därför roligare och mer inspirerande.

Författare: David Klüft Frimark, Pernilla Klüft och Roland Larsson Fotografi och illustration: Fuldesign Bandtyp Inbunden ISBN 9789155258306 Antal sidor 112