Perfekta monster som broderier

Zombie embroideryPERFEKTA MONSTER

Zombiesar toppar helt klart listan över riktigt bra monster. Det är nåt visst med zombiefilmer, zombiespel, zombieböcker och serier. Alla zombiehistorier är en berättelse om apokalypsen, om slutet på vår värld. De är berättelser om att allt på ett ögonblick kan gå från en normal och vanlig vardag till civilisationens undergång. En värld med nya regler där allt är förändrat och det gäller att anpassa sig snabbt för att överleva.

Egentligen är väl zombisar mer offer än förövare. Men samtidigt så blir man förövare så fort man faller offer för en zombie. Zombiesar är välninte direkt ondsinta, mer extremt primitiva och enkelspåriga. De liksom bara är. Precis som ett virus sprider de sig och har som enda mål att hitta nya kroppar att smitta och att äta alla människor de kommer över. Så det gäller att beväpna sig, hålla ihop och springa för livet.Men alla som någonsin läst, spelat eller sett en zombiehistoria vet att loppet är kört och i slutändan är vi alla dömda att falla offer för dessa levande döda..

Det här låter ju väldigt dystert. Men det finns gulliga zombiesar också, som  vår favoritserie Lenore – the cute little dead girl, tecknad av Roman Dirge. Lenore är en liten död flicka som älskar katter och att mosa små djur.

Här är tre finfina zombiesar att brodera. Zombie 1 Zombie 2 Zombie 3

Självklart gör man det bäst till en härlig zombiefilm eller zombieserie, som till exempel de här fuldesignfavoriterna. En del är riktigt läskiga. Andra är roliga. Och vissa riktigt, riktigt dåliga på ett otroligt underhållande sätt.

Plan 9 from Outer Space (1959), Night of the Living Dead (1968), Braindead (1992), 28 dagar senare (2002), Dawn of the Dead (2004), Shaun of the dead(2004), [Rec] (2007), Dead Set (2008), Zombieland (2009), The Walking Dead (2010-)

Vill du ha fler broderimönster gratis? Kolla här: http://www.fuldesign.se/broderier/