Nytt, Fult, Sexigt

sex

Kära Fulvänner!

Vi klarade av Sexdagarna utan att besudlas med ännu värre perversioner än dem vi redan bär på. Det var stressiga dagar för undertecknad som hade hemtenta samtidigt, den gick OK, och det gjorde det nog för FULs del också. Det var lite synd att hela arrangemanget hamnade lite i skymundan, lokalen där vi var var inte så naturlig att passera så därför var det mest redan invigda sexaktivister, RFSU och RFSL-folk å sånt som var där. De är inte i så stort behov av undervisning i fitt-fakta (men vad vet jag). Tänk om det hade trängts en massa hockeygrabbar från Huddinge och juriststudenter från Värmdö på Svennebanansex-föreläsningen. De hade verkligen lärt sig något.

Trevligt var det i alla fall. Vi trivs bland löskukar och Queerporr. Tack alla ni som besökte oss!

Det är nära nu hörrni, mycket nära. Snart är det Julmarknad. Därför är det bråda dagar för oss och mängder med förberedelser. Jag törs utlova en hel del överaskningar i Fulståndet på Hornstullstrand. Vad det blir får ni se där från och med den 25 november (som förresten måste vara årets tråkigaste månad?).

Nyhet förresten, det skulle det här vara, och det har jag en. Det finns lite Fuldesign-prylar i ännu en butik, Hallongrottan, www.hallongrottan.com , på Bergsundsgatan 25 i Stockholm. Det är en skön bok- och kuriosabutik som drivs av HBTQ-världens kanske mest kreativa, Bitte Andersson. Hon hade också stånd på sexdagarna, men jag hälsade aldrig. Varför gjorde jag inte det? Människor är märkliga, eller är det jag? Antar att vi är kuriosa, för några böcker har vi väl inte gjort?

När man talar om trollen förresten, Melody Club släppte nytt album typ tre veckor efter mitt förra inlägg som heter Scream och verkar sådär. Premiär igår. www.melodyclub.com

Det verkar bara vara jag som inte riktigt fattat grejen med Justin. Nya singlarna känns bara överproddade. ”Vi måste hitta ett nytt, fräscht sound Timbaland, vad ska vi göra?!”

Det är förresten ingenting mot vad ”We are the monsters” är.

Hoppas vi syns snart. Klockan är mycket.

/Ful-D