Lucka 7 – Sluta med drogerna brodera en kram istället

7_p

Såhär när julstressen börjar göra sig påmind tycker vi att man ska ta sig tid att sitta ner, sätta på lite skön musik och ägna sig åt något som får en att släppa tankarna på vilka julklappar man ska köpa, när man ska vara hos vem under julhelgen och när man ska hinna julstäda och få upp den där adventsstjärnan som borde varit uppe för ett par veckor sen. Därför bjuder vi på ett sprillans nytt och alldeles fantastiskt broderikit! Dessutom vill vi slå ett slag för att man ska ägna julen åt att kramas, inte åt att ta droger eller hinka i sig alkohol.

Varsågoda!

7_1

Det du behöver för att få ett riktigt snyggt broderi är såklart ett tyg att brodera på (aidaväv är perfekt för där är det lätt att se var man ska sätta stygnen, men det går såklart att brodera på annat tyg också).

Du behöver också moulinégarn. Du kan välja vilka färger du vill, men om man ska gå efter färgerna i vårt broderimönster behöver du ungefär en docka gult, en halv docka svart, en halv docka vitt, en halv docka rosa, samt en liten snutt rött.

För att det ska bli snyggt och bra så ska du dela garnet så att du broderar med två trådar. Då räcker dessutom garnet enligt våra beräkningar.

Här hittar du broderikitet: hugs_drugs

Det är bara att ladda hem, (den är i pdf-format)  skriva ut och börja brodera.