Kärlek och hat

I förra veckan fick vi två mejl på samma dag som vi vill dela med er. Ett med kärlek och ett med hat.

Olle hatar och tipsar om att vi borde syssla med kisskonst i framtiden, något vi helt klart ska fundera på. Det skulle vara fantastiskt att gå i samma fotspår som  Andres Serranos Piss Christ (som vi har en affisch av hemma) och  Andy Warhols piss paintings. Annars kan vi ju också påminna om Carl Johan De Geers Skända flaggan.

Adrian älskar och berättar om transition och påminner oss om att fixa länkarna på broderisidan. Nu ska de funka! Vi håller på att fixa en ny stor fantastisk fulsajt men allt är inte riktigt på plats ännu så påminn gärna om sånt som inte fungerar!

————————————————————————– –

Du mobbade mig när jag var sju se på mina tuttar nuHej!

 
Alltså, jag är så jävla imponerad av er!
Jag köpte ett broderikit från Qx-shop, ”Du mobbade mig när jag var sju, se på mina tuttar nu” (ska ge dem till en kompis som går igenom sin transformering, och hon har nyss fått sina bröst), och jag tänkte att jävlar vad dyrt det var med lite tråd och väv.
Men nu när jag läser på er hemsida, om ert arbete och er vision –  jag är så himla glad att jag handlade det här kittet! Jag älskar att ni är en röst som står upp för fulheten och synliggör hetsen efter det perfekta. Så puss på er!
 
Och inte nog med det – ni har broderimönster av Banksy också!! I say thank you. Länkarna fungerade dessvärre inte, så det skulle vara jättesnällt om ni kunde kika på det.
 
Kram
Adrian 
——————————————————————————-

Moder Svea hijabFyfan såg en Sverigedräkt med slöja från er.

Extremt lågt, vilken jävla skymf och förnedring mot svenska samhället och Sverige. Mot oss svenskar. Fina sekulära Sverige som sluppit allt skit som Islam släpat med sig – förtryck, våld, extremism, diktatur etc. Antingen är ni bara riktigt jävla okunniga/klumpiga, dvs ni läser inte och ser vad som händer i världen idag anknytet till Islam – vad Islamister och muslimer gör, hur deras länder fungerar och allt vidrigt våld som är förknippat med religionen. Slöja är dessutom en mer kulturellt betingad grej, som tillhör ett intetgörande av kvinnor, där dom ses som mannens ägodel anknytet till en mer extrem tolkning av Islam. Att överföra det på Sverige idag med dess rasande samhälle på grund av för stor invandring…. ja vad ska man säga. Ni kunde lika gärna ta en svensk flagga och pissa på den, ha det som konstverk. Hur kan ni göra något sådant?

Är varken nazist eller rasist, men stolt svensk och detta är att spotta på Sverige.

Mvh. / Olle