Fulmonsterfabrik på Travelmässan

Kom och sy monster med oss på Travel-mässan. Från torsdag till söndag (24 – 27 jan) sitter Fuldesign och syr monster i Rica-talks monter. Vi lanserar tillsammans med Rica Hotels Meet Art på mässan. Meet Art är Fuldesign och Rica Hotels teambuildingaktiviter som uppmuntrar till kreativitet, idéskapande och problemlösning. Deltagarna får gå från idé till färdigt konstverk på ett par timmar tillsammans med oss i Fuldesign. Alla får prova på att vara fuldesigners. 🙂

Det finns tre olika Meet Art

FulDavid gör StreetArtStreet Art: Gå loss med sprayburkar och schabloner och upptäck tjusningen med att jobba stort. Konstverket görs på vaxduk som man får med sig hem.

FulmonsterfabrikFulmonsterfabrik: Fulmonstren ser kanske snälla och söta ut, men de kan vara både neurotiska och illvilliga. Du ger utseende och personlighet till ditt eget Fulmonster – hur mycket av ditt inre monster du vill släppa fram är upp till dig.

 

PopArt med FulRolandPopArt: Känn er som Andy Warholför en dag! Vi förklarar hur sceentryck går till och ni får sedan skapa er alldeles egna poppiga tavla. 

Vill du ha mer information mejla info@meetart.se och kom och hälsa på oss och var med och sy på mässan!

Öppettider
Fackdagar: Tors 24/1 kl. 12- 17 och Fre 25/1 kl. 10 – 17
För allmänheten: Lör 26/1 kl. 10 – 18 och sön 27/1 kl 10 – 18.