Fulkalendern del 1, 1:a december

korstygnsbroderi med kiss Då var det dags för 2014 års upplaga av Fulkalendern. Vi kanske kommer i mål i år, vem vet. Vi kanske ger upp och ger oss ut och in i julklappshetsen. I år har vi ett dominerande tema för kalendern nämligen broderi. Eller i alla fall mönster. Du behöver inte brodera dem. Du kan sticka eller fixa pärlplattor eller göra något helt annat av mönstren om du vill. Har du broderat? Skicka gärna bild till oss på info@fuldesign.se! 

Stryker du pärlplattorna blir mönstren spegelvända, kanske något att tänka på innan du börjar pärla

Vi börjar med KiSS. Vi vet Kiss är ena jävlar på många sätt, jävligt coola, jävligt bra musik och jävligt taskiga åsikter och på många sätt en jävlig kvinnosyn. Varför väljer vi då att hylla dem med ett broderi? Jo för att vi hatar att älska dem och älskar att hata dem och sen är de så jävligt snygga.

Glad advent och första december!

Det här kan ni brodera på en kväll eller två och misströsta inte morgondagens lucka är mycket mindre jävlig.

Vi försöker komma över det faktum att vår barndoms hårdrock numera låter som dansband. Men det svänger fortfarande och vi lyfter pek- och liilfinger mot taket och rockar loss.

Nu kan du brodera Kizz Starchild (Stanley), The Demon (Simmons), Spaceman or Space Ace (Frehley) och Catman (Criss) på din väska eller bak på din jacka eller varför inte på ditt örngott? De är inte bara rockhjältar utan även make up-förebilder. http://www.fuldesign.se/s/kizz_free.pdf