Fuljul

Det har hänt mycket inför och under julen i år. Vi i ful är otroligt glada och tacksamma för alla kunder och all uppskattning vi fått. Det har varit otroligt kul. FulDavid kommer berätta mer om julmarknaderna, om Fugelsang, obelisker till vår ära och Darth Vaders Mamma. 

Jag fick en fantastisk bok i julklapp ”I am plastic, the designer toy explosion” som jag rekommenderar till alla som precis som vi i fuldesign är popkulturfanatiker och till alla som precis som jag älskar leksaker. (David och Moa hade köpt boken i Urban Outfitters nyöppnade butik i Stockholm på Biblioteksgatan 5)

Jag har under juldagarna suttit med min systers designtidningar och tittat på bilder på perfekta hem och perfekt clean design och funderat. Mitt hem ser inte ut så där. Mitt hem är fullt av prylar, framför allt böcker men också färg, screenramar, symaskin, star wars-gubbar, gloomys (man kan köpa fina Gloomys och mycket mer hos våra favoriter Aya i Sverige), papper, lim och dator. Mitt hem är som jag är, det ser ut som jag ser ut inuti mitt huvud. Trivsamt, rörigt, fullt med prylar och ganska mycket skräp som borde slängas eller bäras iväg till myrorna.

Hur ser de där människornas huvuden ut inuti som bor i perfekt designade hem? Är de så där cleana och fina även på insidan?

Jag fick många fina julklappar och önskar att jag hade haft råd att köpa Eric Ericssons skitsnygga bokstöd till alla i julklapp. (Bokstöden kommer efter jul säljas på Svenskt Tenn).