Fuldesign Hypar: Konstbar

Fuldesignprylar på display hos Konstbar.

På Formex hade vi turen att få in en del beställningar och vår återförsäljarlista blev avsevärt längre. En av dessa var från Andreas på Konstbar som har tagit ett initiativ i helt rätt riktning. Konstbar startades i höstas och har som idé att göra konst tillgänglig för fler och ge unga konstnärer utrymme. Så här skriver de själva om sin butik:

Konstbar är en butik för konstintresserade och andra som tycker det är tråkigt med kala väggar. Konst ska vara tillgänglig för alla och samtidigt personlig. Hos oss finner du konst i begränsade serier till rimliga priser. Vår ramverkstad ser också till att den sista finishen blir professionellt utförd. Är du inte ute efter något för väggen kanske vårt övriga sortiment av böcker, presentartiklar och designade föremål kan locka.

Dessutom har de en professionell ramverkstad, något som Fuldesign skulle behöva. (Fråga till exempel Tomas Asplund Gustafsson på Skövde konstmuseum om min kilramskompetens…) Som ni ser har bröderna Lindmark dessutom haft den goda smaken att sälja Fuldesign, och det passar oss och dem mycket bra! Konstbar har fått välförtjänt mycket uppmärksamhet i medierna och du borde också gå dit. Alströmergatan 16 är adressen. Room och Grandpa har fått ett bra tillskott till ett av Stockholms skönare shoppingkvarter, och ska du har konst rekomenderar jag dem framför de mer svårtillgängliga och svartklädda gängen i Norra Stationsområdet, med Andrehn-Schiptjenko i spetsen.

Fulknappar i burk hos Konstbar
Fulknappar i burk hos Konstbar

/Ful-David (Tack till Rob Nelson, rcn518@gmail.com, som fotade fulprylarna på plats)