Fuldesign på Barnens Kulturhus!

Utsikt från Kulturhuset i somras.

Utsikt från Kulturhuset i somras.

På lördag blir hela Stockholms kulturhus Barnens kulturhus med helt sjukt många roliga aktiviteter för barn i åldrarna 0-12 år. Det blir ännu en fantastisk Fulmonsterverkstad, med vimpelpyssling som alternativ. Dessutom gör Kungamonstren från Tvåflodsskogen storstilad comeback och berättar om sina mänskliga (och lite tråkigare) motsvarigheter. Så här skriver Kulturhuset själva om evenemanget:

Barnen intar en av våra tyngsta kulturinstitutioner en hel dag. Mellan kl. 11.00 och 17.00 lördagen den 15 november fylls Kulturhuset till brädden av magi, rörelse, eftertanke, insikter, mat, cirkus, bordtennis, teater, slöjd, hundar, mangateckning, schackspel, balett, orakel, konstvisningar och mycket, mycket mera.

 Varenda liten vrå i huset riktar sig denna dag till barn upp till 12 år. Inträdet är gratis och inget av programmen kostar något att delta i. Att möta kultur och att skapa själv gör en större inuti.

Med utgångspunkt i FN:s barnkonvention manifesterar vi Kulturhuset som en självklar plats för alla barn. Unga och gamla.

Välkomna!

Välkomna önskar såklart även Fuldesign som pysslar på plats och som denna gång kommer bjuda på en bonus: Ful-Sophie guidar er genom monsterträsket.

Syns!

/Ful genom David