rune

fulmonster.se i finskrud

Lalle har svårt för det där med kontakt

Nu har vi putsat och fixat med Fulmonster.se

Det är Fulmonstrens hemvis på internet och där kan vem som helst dela med sig av sitt eget Fulmonster! Vi har lagt upp nya helt nyfunna monster ur Fuldesigns samling. Vi lever i en värld där det finns monster under sängen, i garderoben, på bussen, bakom oss och överallt. Framförallt finns de i våra egna huvuden. Vi har levt med dessa monster i våra liv länge och under Fuldesigns barndom hösten, 2005, kom vi på ett sätt att hantera våra inre monster. Det var då Fulmonstren föddes.

En mörk blöt skog fylld av monster är ingen lätt plats att leva på. Det vet fulmonstren och de har många olika sätt att hantera det på. Vi har under de hundratals dagar vi ägnat åt fulmonstren förstått att om man då och då besöker den där skogen så får man bättre och sundare inställning till sin egen verklighet och lär sig att bättre hantera de monster vi alla möter och lever med varje dag.

Varje nytt fulmonster som pysslas fram är unikt, en ny invånare i Tvåflodsskogen. Det är en viktig princip att de ska vara unika, det får aldrig finnas två likadana monster. Därför river vi alltid sönder mönstret till monstret så fort vi är klara med det. För att verkligen hantera sitt inre monster skriver vi alltid en historia om varje monster. Vår idé om fula, elaka monster att pyssla ihop har visat sig vara något som många behöver och mår bra av.

Vill du göra egna Fulmonster så kolla in http://blog.fuldesign.se/2006/gor-ditt-eget-fulmonster/ eller köp vår bok som berättar alla hemligheter och ger massor med inspiration om hur du gör ett eget Fulmonster:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155258301

Sen är det bara att gå till http://www.fulmonster.se och lägga upp ditt monster! Känns det klurigt så finns det en instruktion om hur du lägger upp dina Fulmonster här: http://fulmonster.se/instruktion