Happy Farm – Du kan också bli botad!

happyfarmlogga Ful eller snygg, gammal eller ung, rik eller fattig, tjock eller smal? Försöker du bli något annat? Försöker du leva upp till dina och andras förväntningar? Vill du helst av allt göra en total make over på hela ditt liv och stiga ut på andra sidan som en lycklig och lyckad människa? Oroa dig inte längre! Fuldesign har svaret och kan bota dig från alla sådana otäcka tankar och känslor. I Fuldesigns Happy Farm på Formex bejakar vi varje människas rätt att vägra make overs. Din dåliga smak är din styrka och du duger du som du är.

Galenskap är det nya svarta!

happy_apberg Idag öppnar Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö och Fuldesign har på uddrag av Formex skapat miljö och innehåll för Young Design Lounge. Det blev 300 kvm mentalsjukhus möter Teletubbies. Vi har designat ett stort apberg med integrerad kafékiosk med specialdesignad tapet i ”madresserat rum stil”. pratbubbla2 Under borden finns pratbubblor som uppmanar till möten och samtal. Vi har tagit fram en ny tapet som heter Happy Pills happypill_lampa Vi har dessutom skapat lampor i plexiglas med tygskärmar. happypills

Ful eller snygg, gammal eller ung, rik eller fattig, tjock eller smal? Försöker du bli något annat? Försöker du leva upp till dina och andras förväntningar? Vill du helst av allt göra en total make over på hela ditt liv och stiga ut på andra sidan som en lycklig och lyckad människa? Oroa dig inte längre! Fuldesign har svaret och kan bota dig från alla sådana otäcka tankar och känslor. I Fuldesigns Happy Farm på Formex bejakar vi varje människas rätt att vägra make overs. Din dåliga smak är din styrka och du duger du som du är. Galenskap är det nya svarta.